Nieuwe website online

Met trots presenteren wij onze nieuwe website van de Stichting Vrienden van de Cardiologie. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 3 april 2017 onze nieuwe website online.

De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris en modern design… met een splinternieuw logo! De nieuwe opzet en menustructuur maken de website een stuk overzichtelijker. Onze nieuwe website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

 

Fris, overzichtelijk en eigentijds.

Geheel vernieuwd, zodat u, als bezoeker, makkelijk en snel de weg kan vinden. Met de gewijzigde structuur vindt u binnen enkele muisklikken al onze activiteiten waarmee onze Stichting actief bezig en direct bij betrokken is.

Teven informeren wij u onder andere over het laatste nieuws bij onze Stichting, recente onderzoeksontwikkelingen en onze diverse wetenschappelijke projecten op het gebied van hart- en vaatziekten.

In de toekomst zullen wij onze website nog verder gaan uitbreiden, zodat deze steeds up-to-date blijft.


Wij danken Brandsparency voor de ontwikkeling en prettige samenwerking bij het tot stand brengen van onze nieuwe website.

Tags:
Share: